Pizzakemence szabályozható fűtéssel

Pizzakemence

Nincs is jobb egy finom, ropogós pizzánál. Biztosan mindenkinek megvan a maga kedvence. Kinek a szalámis, míg másnak a gombás jön be inkább. Viszont mit sem ér a feltét tökéletes tészta nélkül! Biztosan sokakkal előfordult már, hogy a pizza állaga nem volt olyan gusztusosan ropogós, mint amilyennek szerette volna.

Elképzelhető, hogy ez nem a szakács, hanem a rossz pizzakemence hibája. Hiába tökéletes a recept, hogyha nincs egy eszköz, amivel jól meg lehetne sütni a tésztát.

Sokan a hagyományos téglakemencére esküsznek, ami olyan tökéletes íz-világot kölcsönöz ennek a tradicionális olasz ételnek, hogy aki megkóstolja, az mind a 10 ujját megnyalja utána.

De egy ilyen üzemeltetésére csak elvétve akad lehetőség. Egy minőségi Ferrara Forni pizzakemencével viszont már más a helyzet. Akár egyszerre 4 db is egyenletesen megsüthető benne. Az állaga és az íze tökéletes lesz, hiszen külön erre a célra lett kifejlesztve az a nagyszerű ipari pizzakemence. El van látva mindennel, amire csak szükség lehet. A megfigyelő ablaktól kezdve egészen a hőmérsékletmérőig.