Paul Hewitt karkötő a stílus kedvelőinek

Paul Hewitt karkötő

Napjainkban rengetegféle kiegészítő közül lehet válogatni annak érdekében, hogy a megjelenés kifogástalan legyen. Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy márka önmagában divatot teremt, de amelyik termékről szó lesz, az megcsinálta. A Paul Hewitt karkötő közkedvelt manapság. Ez a kiváló márka 2015-től folyamatosan fejlődik és újabbnál újabb kollekciókat dob piacra.

A tervezők az emelkedő népszerűségnek örvendő Preppy stílusban hisznek, amely régóta az előkelő, kulturális és társadalmi csoport sajátja volt. A Paul Hewitt karkötő alkotója kezdetben szabómesterként tevékenykedett Angliában, Londonban, a 20. század elején. Azt követően, hogy szerelmes lett egy fiatal hölgybe, aki egyébként porosz-fríz területről származott, az Észak-Németországi Oldenburg városába költözött. A nevével fémjelzett termékek között ma már megtalálhatók a Paul Hewitt karkötő modellek is, amelyeken mindig megtalálható a horgony. Az Oldenburgba való kirándulást követően nem sokkal később létrehozott egy céget, ahol férfi ruházati kiegészítőket gyártottak és forgalmaztak. Létrehozta a tökéletes szimbiózisát a brit eleganciának és a német minőségnek. Több mint száz évvel később ükunokája saját cégének keresett megfelelő nevet, mivel a történet nagyon inspiráló volt, elnevezte az ükpapájáról.

Eltökélt szándéka volt, hogy ősei hagyományait kövesse. Egyedülálló minőségű termékeket dolgozott ki észak-német identitással, amelyek közé tartozik a Paul Hewitt karkötő is. Ezeket a kellékeket leginkább azoknak a férfiaknak és nőknek kínálja, akik értékelik a hagyományokat, az eredetiséget és stílust. Az ékszereket Németország északi részén készítik, érződik rajtuk a tenger és az ehhez kapcsolódó életmód.