Orvosi tunika vasalásmentes kivitelben

orvosi tunika

A hosszú ügyeleteken fontos, hogy az egészségügyi alkalmazottak komfortos ruházatban dolgozzanak, hiszen ez alapelvárás. Az orvosi tunika, ami alapvetően hosszított felsőt jelent, lehetővé teszi a higiénikus munkavégzést és tipikusan fehér, de egyéb színek is elfogadottak. Szabad mozgást biztosít, rendkívül praktikus, ugyanis a legtöbb modellen zsebeket is találunk.

A healerstore.com webshopban többféle kivitelben található meg az orvosi tunika, a hagyományos, egyenes szabású fazonok mellett, a slim-fit szabású darabok közül is lehet válogatni. Ez utóbbiak amellett, hogy kényelmesek, kifejezetten csinos és nőies megjelenést is biztosítanak.

Kiváló légáteresztő anyagból készülnek ezek a ruházati cikkek, ezért nem érezzük nehéznek a viselésüket, mert egész nap szabadon szellőzik a bőrünk. Az orvosi szakmában prioritást élvez a hatékonyság a munkavégzésben és az öltözködésben egyaránt. Nincs mindig idő vasalni, ezért ideális a vasalásmentes kivitelben készült orvosi tunika választása és viselete.