Önállóságra nevel a névre szóló futóbicikli

névre szóló futóbicikli

Tegye különlegessé a gyermeke játékidejét a személyre szabott pedál nélküli kerékpárral. A névre szóló futóbicikli a legjobb módja annak, hogy a kis örökmozgót megismertesse a kerékpározás csodáival anélkül, hogy aggódnia kellene a leesés miatt. Ráadásul pótkerékre sem lesz szüksége.

A pedálok és lánc nélküli bicajok szabadságot adnak, hogy magabiztosan fedezzék fel és fejlesszék a természetes motoros képességeiket, amíg úgy érzik, hogy készen állnak a hagyományos kétkerekű használatára. A névre szóló futóbicikliket a szülők kellemes színárnyalatokban vásárolhatják meg. Ezek stabil, acélból készült, függőleges vázzal rendelkeznek, hogy a kis kerékpárosok biztonságban legyenek a kalandjaik során. Minden modell puha, párnázott, állítható üléssel, kényelmes fogantyúkkal és csengővel van felszerelve.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy az a járgány, ami megajándékozza a babát a magabiztosság érzésével, a saját nevét is megjeleníti. A névre szóló futóbicikli gondoskodik arról, hogy a számukra megfelelő ütemben fejlődjenek.