Nyomda Budapest: grafikai tervezés

Nyomda Budapest
Nyomda Budapest

A Folprint nyomda szakértők segítségével igyekszik az Ön igényeit kielégíteni, így akár már a nyomdai project tervezési fázisában is kellő segítséget kaphat. A nyomda Budapest legforgalmasabb kerületében várja a vásárlókat, ahol nyomdai és kreatív szakemberek segítenek abban, hogy miként is lehetne a prémiumminőségű, de alacsonyabb költségvetésű marketinganyagokat előállítani.

A nyomda szakemberei, a tervezés szerves részeként, az embléma és az arculattervezés folyamatában is részt vesznek, ezen kívül vállalják a szükséges minták elkészítését is, mindezt az Ön egyedi igényeinek és kéréseinek megfelelően.

A Folprint kiemelt figyelmet szentel a reklám- és marketingügynökségekre, akiknek tevékenysége jelentős mértékű támogatásban részesülhet, a nyomda szakértelmének köszönhetően.

A nyomda Budapest szakértői csapata ugyanis a marketinganyagok és az ügyviteli nyomtatványok tervezésén túl, akár névjegykártya elkészítésében is a segítségére lehet. Hiszen az Ön sikere, ugyanakkor a nyomda sikere is!