Néha szükséges a kerítésre háló

kerítésre háló

Azon túl, hogy egy átlátható kerítés esetében a járókelőknek belátása van a magánszféránkba, még a szél okozta kellemetlenségeket is el kell viselnünk. Azért optimális a kerítésre háló, hogy mindezeket megakadályozza, de ugyanakkor a szél hordta gyomnövények magjait is birtokon kívül tartja. Gyakorlatilag a háló felhasználása rendkívül széles. Ideális atmoszférát teremthetünk a kertünkben ennek alkalmazása által. Főképpen két tényezőre szükséges odafigyelnünk a választáskor, az egyik a termék vastagsága, a másik pedig az UV-védelme.

Ha ezt megtesszük, akkor a kerítésre háló minden szempontnak meg fog felelni. A magas minőségű, erős háló 80%-os belátás elleni védelmet is képes biztosítani. Ha szeretné ilyen védelemmel ellátni a birtokát, érdemes felkeresnie a belatasgatlo.hu webáruházat, ahol színvonalas termékpalettával várják a vásárlókat. Kiváló kerítésre háló például a fonott Extranet termék, ami kistömegű, így nem terheli a kerítést. A háló anyaga UV-álló adalékkal kevert nagy sűrűségű polietilén.

Népszerű termék a belátásgátló PVC

Sokan keresik ezt, hiszen számtalan előnye van, többek között az, hogy tetszés szerint variálható. A webáruház felhozatalában megtalálható Ecoflex 2D és 3D típusú fémkerítésbe fűzhető belátásgátló PVC használatával teljes és részleges átlátásgátlás egyaránt megoldható. Tetszetős felületeket lehet ebből létrehozni, egyrészt a befűzés mintájával, másrészt a csíkok színének váltogatásával. Ily módon teljesen egyedi, vidám kerítést alkothatunk meg, amin ráadásul nem láthatnak be a kíváncsi idegenek.

35 méter hosszú tekercsben vásárolható meg ez a belátásgátló PVC, ami rendkívül könnyen telepíthető, hiszen bárki egyszerűen meg tudja oldani. A honlapon egyébként részletes leírás is megtalálható a telepítés folyamatáról. Továbbá, a termék ára is igen kedvező, így ez sem áll a vásárlás útjában. Tehát, viszonylag olcsón és könnyen megvédhetjük a telek meghittségét az idegenek pillantásaitól. Mindössze a megfelelő belátásgátló PVC megvétele és tetszés szerinti telepítése szükséges hozzá. Ne halogassa tovább!