Napelem rendszer kalkulátor iránt érdeklődik? Mutatjuk!

napelem rendszer kalkulátor

Mára itthon sem ritka, ha valaki az otthona kapcsán a megújuló energiák felé tekintene. Sőt! Egyre divatosabb a napenergia hasznosítása, ezért aztán vannak cégek, akik egy napelem rendszer kalkulátor létrehozásával segítenek a leendő vásárlóiknak. A napelemek-napkollektorok.hu honlapon egy több lépésben kitölthető online űrlap vezet végig a fontosabb kérdéseken, amiket fel kell tenni magunknak, illetve amit egy helyszíni egyeztetés során a szakemberek is feltesznek majd.

A telepítést igénylő végfelhasználóként elég csak az egyszerű kérdésekre válaszolni és máris előáll egy hozzávetőleges összeg, amit a családi kassza vonatkozásában megrághatunk. A napelem rendszer kalkulátor működése végtelenül egyszerű. Kezdésként meg kell adni, hogy mennyit fizetünk az áramért, ami jelenleg kábelen érkezik.

Ebből következik, hogy egy év alatt mennyi áramot fogyaszt a háztartás, abból pedig az, hogy mekkora teljesítményű rendszerre van szükség. A teljesítmény alapján előáll a napelem táblák száma, amelyek majdan a tetőre kerülnek fel. Még néhány kérdést meg kell válaszolni, hogy a szakértő kollégák a napelem rendszer kalkulátor végeredményével fel tudjanak készülni a személyes egyeztetésre.