Nagyon vagányak a Nerf pisztolyok

nerf pisztolyok

Valószínűleg mindenki látott már gyermekeknek szánt játékfegyvereket. Említésre méltók a Nerf pisztolyok, amelyek szivacslövedékkel vannak ellátva, így teljes mértékben biztonságos a használata. Szerencsére nem kell a gyermekeket akadályozni az önfeledt játékban, mert nem tudnak egymásban kárt okozni.

Valójában itt könnyedén kezelhető, biztonságos fegyverekről van szó, ahol a lövedék gumiból vagy szivacsból készül. A Nerf pisztolyokkal könnyedén lehet céltáblára lőni, esetleg messziről megpróbálni eltalálni egy bizonyos tárgyat. Akár 27 méterig képes elrepülni az adott lövedék, így akár versenyezhetnek is egymással a csemeték. Mivel nemcsak a kisfiúk szeretnek ezekkel játszani, hanem a lányok is, a gyártó piacra dobta a rózsaszín és lila árnyalatokkal ellátott példányokat.

Ezt csak nagyon vagány csajok használják, akik belevalósak és nem tántorodnak vissza a Nerf pisztolyoktól. Rengeteg típusa van, így minden gyerkőcnek megtalálja az elvárásainak megfelelő példányt. Ráadásul egy pisztolynak több tölténye van.