Nagy segítség az új bővítő kártya mellékállomásra

bővítő kártya mellékállomásra

A pontos munkavégzés érdekében elengedhetetlen, hogy a feladatot végző személyek között a kapcsolattartás megfelelően gyors és hatékony legyen. Nem is gondolnánk, hogy milyen kisebb-nagyobb kavarodások alakulhatnak ki, még az egy épületen belül lévő irodahelyiségek között is. Ennek megelőzésére való a bővítő kártya mellékállomásra.

Amennyiben már üzembe van helyezve egy telefonközpont, de a folyamatosan bővülő kapacitás miatt szükséges a modernizálásra, akkor a bővítő kártya mellékállomásra az ideális választás. Ezzel a kiegészítővel 2 fővonalra és 8 mellékre lehet kiterjeszteni a vezérlést. Ez már bőven elég ahhoz, hogy a folyamat felpörögjön.

Természetesen nem szabad akármibe fektetni, hiszen csak a prémiumminőségű termékek hozzák a várható eredményt. A hacsatel.hu felhozatalában kapható KX-TES824 és a KX-TEM824 telefonalközponthoz csatlakoztatható rendszer. A kedvező árfekvés adott, így a bővítő kártya mellékállomásra remek befektetést jelent majd. Adjuk le a rendelést minél hamarabb és használjuk ki okosan a modern technika nyújtotta előnyöket! Ne feledjük, a jó kommunikáció elsődleges!