Nádcukor is kerülhet a süteménybe

Nádcukor
Nádcukor

Sok háziasszony arra panaszkodik, hogy hiába szeretnének egészségesebben étkezni, mert a családjuk egyszerűen nem támogatja ezt a törekvést, hiszen nem szeretnének „nyúleledelen” élni. Pedig kaphatóak olyan élelmiszerek is, amelyek nemcsak egészségesek, hanem finomak is, amit például a nádcukor példája ékesen bizonyít.

A háziasszonyok akár titokban is tehetnek ilyen édesítőszert a süteménybe, mert nem valószínű, hogy a többiek rá fognak jönni a váltásra. A nádcukor íze is nagyon finom, ezért a sütemény valószínűleg nem okoz majd senkinek csalódást. Ilyenkor csak arra kell vigyázni, hogy a családtagok meg ne találják a termék zacskóját, hiszen akkor rájönnek a turpisságra.

Ha sikert aratott a süti, akkor a következő adagnyi cukrot is meg lehet rendelni a Fittkuckó honlapjáról. Azt is fontos megjegyezni, hogy nem minden esetben kell a család engedélye a váltáshoz, ezért a hölgyek a nádcukor mellett nyugodtan vehetnek más édesítőszert, de akár Himalája sót is.

Az egészségesebb termékek választásáért bizony hálás lesz a test, ezért mindenképpen a váltásra biztatjuk a háziasszonyokat!