A mutatós pulpitus sokat jelent

Mutatós pulpitus

Nagyobb rangú rendezvényeknek minden esetben van egy házigazdája vagy műsorvezetője, aki felkonferálja a szereplőket, esetleg előadást tart. Ehhez különböző rendezvénytechnikai eszközök állnak rendelkezésre.

Ilyen eszköz például a plexi pulpitus, ami minden előadó, beszélő ember előtt áll, mikrofonnal kiegészítve. Ez a pulpitus funkcionalitás és látvány szempontjából is sokféle lehet, persze mindig a rendezvény jellegétől és a megrendelő igényeitől függ. A plexi átlátszó anyag, így a pulpitus igény szerint felruházható különböző látványelemekkel, ami még vonzóbbá és érdekesebbé teszi az előadás menetét. Lehet LED világítással, ami akár 7 színben is rendelhető, de akár vetíteni is lehet a pulpitus falára feliratokat, animációkat és videókat is.

Ezzel megkönnyítve az előadó dolgát és az előadás menetét is. Az avadvice.hu honlapon bővebb információkat kaphat a cég rendezvénytechnikai eszközeiről és szolgáltatásairól. Látogasson el hozzánk, hogy meggyőződhessen a kiváló minőségről és színvonalról, amit az Avadvice csapata képvisel!