Modern és elegáns brill fülbevalók

Tenyésztett gyöngy

Az igazgyöngyről bizonyára mindenki tudja, hogy példátlan az értéke, hiszen meglehetősen ritka. Arról lehet kevesebben tudnak már, hogy a tenyésztett gyöngy is gyönyörű, de nagyságrendekkel olcsóbb, mint a kizárólag kagylóban növekedett társa. Mivel tenyésztett, így sokkal megfizethetőbb, viszont szintén gyönyörű és értékes.

Ezek is természetesek, annyi eltéréssel, hogy az édesvízi gyöngyöket tavakban, a sósvízit pedig tengerekben tenyésztik. Van-e különbség az édesvízi és a sósvízi tenyésztett gyöngy között? Igen, méghozzá a tenyésztés folyamatában, a technológiában és a használt kagylófajok között. Természetesen így az eredmény sem ugyanaz. Mivel az édesvízi gyöngyök mindössze pár hónap alatt nőnek a kagylóban, ellentétben a sósvízi gyöngyökkel, amelyek akár 3-10 évig is, ezért jelentős különbség van a tartósságuk között.

A tenyésztett gyöngy ékszerek fantasztikusak és jó árban elérhetőek a vásárlóknak a whiteandblack.hu webáruházban. Válasszon Ön is egy ilyen örök értékű és szépségű ékszert! Ha a gyémántra gondolunk, elsősorban általában a gyűrűk jutnak az eszünkbe. Nem rossz asszociáció, azonban a brill fülbevalók is csodálatosak. A brillköves ékszerekre gondolva, a csodálatos estélyi ruhák, a pazar frizurák és a különleges alkalmak ugranak be először, hiszen egy ilyen királyi követ inkább csak a ritka eseményeken tudunk elképzelni. Valóban vannak ilyen alkalmakra készült darabok, de miért nem viselhetnénk gyémántot minden nap? Modern és divatos dizájnú brill fülbevalók is kaphatóak a Black & White fizikai és online boltjában egyaránt.

A vagány stílust kedvelő fiataloknak a Duepunti kollekciót feltétlenül meg kell nézni, hiszen ezek a modellek extravagánsak, színesek, ugyanakkor nagyon ízlésesek és kifinomultak. A klasszikus brill fülbevalók a Classics, a Signature és a Liko Classics kollekciókban találhatóak meg bőséges választékban. Ezek a lehengerlő szépségű ékszerek minden hölgy szívét meghódítják, ezért nincs is jobb ajándék a jeles alkalmakra, mint egy pár csodás gyémánt fülbevaló.