Mivel lehet tökéletesíteni a szolárium élményét?

Hollandimpex szolárium

Aki volt már valaha szoláriumban, az tudja, hogy nagyon élvezetes a melegben történő sütkérezés. Egy borús téli napon nincs is jobb a kabinban való relaxálásnál. Persze a legtöbben nem ezért látogatnak el a szoláriumba, hanem sokkal inkább a barnulás érdekében. A hideg hónapokban sajnos lehetetlen természetes módon megszerezni a kívánt színt. Azonban 5-10 perc után már látható hatása lesz a szolizásnak. A hölgyek (és az urak) rengeteg bókot fognak kapni, a szép, kreol bőrüknek köszönhetően.

Azonban, mi a teendő olyankor, ha valaki a legnagyobb igyekezete ellenére sem képes barnulni? Ilyenkor a kozmetikumok (mélybarnító, bronzosító, színárnyalat-fokozó) mellett kell dönteni. Ezekkel lényegesen egyszerűbb lesz a bőr kezelése. Nem hallgathatjuk el azt sem, hogy a kiegészítők használatán rengeteg múlik. Nem mindegy, hogy egy kabinban milyen csövek találhatóak. Az üzemeltetőknek persze ennél sokkal többféle eszközre lesz szükségük. Mindenképpen rendelniük kell fertőtlenítőt, amivel megtisztíthatják a kabint.

Az automata használata elsősorban a fizetést könnyíti meg. A szolárium jótékony hatása az aromaterápiával ötvözhető, így remekül lehet kényeztetni az érzékeket! A Hollandimpex weboldalán narancs- és barackillatú változat vehető. Szolárium-csövekhez való gyújtó is rendelhető, a Lighttech jóvoltából. A fólia megvásárlásáról sem szabad megfeledkezni. A fent megemlített termékek korrekt árért cserébe szerezhetőek be. Az üzemeltetők vehetnek még csöveket. Innen elsősorban a Superbronz, a Collatan, a Sexy Cacao és a Coffee Love Gold termékeit lehet beszerezni. A teljesítményük szempontjából mindig van többféle választási lehetőség. Azok is körbenézhetnek az internetes áruházban, akik kabinok bérlésén vagy vásárlásán gondolkodnak.

A kínálatra semmilyen szempontból sem lesz panasz. Új, illetve renovált gépek találhatóak a készletben. Az árak mindegyik esetben fel vannak tüntetve. A külső dekoráció figyelembe vételével kell választani a kínálatból. Azon is el kell gondolkodni, hogy milyen legyen a méret.