Mit tartalmaz az energetikai kezelés?

 

Energetikai kezelés
Energetikai kezelés

Az energetikai kezelés igencsak fel tudja tölteni az embereket és mivel az univerzum energiáival dolgozik, ezért úgy a gyógyítót, mint a pácienst képes feltölteni. Azonban érdemes arra is kiemelkedő figyelmet fordítani, hogy az energiagyógyászat nem tudja teljes egészében helyettesíteni az orvosi és egyben a gyógyszeres kezelést, habár sokan mégis ezekhez a gyógymódokhoz fordulnak az olyan helyzetekben is, amikor orvosilag kezelhetetlen problémákkal küszködnek, azonban ilyenkor is célszerű az energetikai és orvosi kezelések együttes alkalmazása a teljes gyógymód érdekében.

Érdemes azt is szem előtt tartani, hogy a fizikai test betegsége sokszor a lélek megnyilvánulása, így sok esetben, ha a beteg felismeri betegsége okozóját a lelke mélyén, akkor meg is tudja gyógyítani, akár önmagát is. Amennyiben a páciens meg szeretne gyógyulni és kellő akarat van benne, akkor ez sikerülhet is számára, hiszen mindenki felelős a saját lelkéért és ennek egyensúlyáért. Az energetikai kezeléseken belül, érdemes kiemelni a Reikit, ami az egészséges harmónia megteremtéséért felelős, kívül és belül egyaránt.

Életenergiát visz be az emberi szervezetbe, ennek köszönhetően pedig, képes beindítani a szervezet öngyógyító mechanizmusát. Továbbá, az aktív szellemgyógyászat is rendkívül hatékonynak tekinthető, mivel gyors és igencsak elképesztő eredményeket érhetnek el vele a páciensek. Ez esetben az univerzum energiáit a szellem segítségével továbbítják az olyan területekre, ahol az energiahiány és egyben a betegség uralkodik.