Mit kell tudni a fali aljzatról?

fali aljzat

A háztartási célokra gyártott csatlakozódugók és aljzatok biztonságos körülmények között garantálják, hogy a legkülönfélébb elektromos kütyük könnyedén használhatóak legyenek a váltakozó áramú energiaellátó rendszerek révén. Magyarországon az a bizonyos Europlug fali aljzat a nagyon népszerű. Ez a csatlakozó amúgy a legszélesebb körben használt nemzetközi fajta. A fali aljzat azért érdekes, mert ennek nincs földelő lapja, és a két hengeres csapjának átmérője 4 mm. A biztonságról a CEE 7/16 számú szabványlap gondoskodik.

A fali aljzat eszközt olyan második érintésvédelmi osztályú kellékeknél alkalmazzák Európában, és sok Afrikai országban is, illetve Közel-Keleten és Dél-Amerikában, amiknek a névleges áramerőssége legfeljebb 2,5 A. A fali aljzat nem mellesleg nem polarizált, ugyanis mind a két irányban belehelyezhető a dugó. A megfelelő darab megrendelhető a kacsa-audio.hu internetes boltban, ahol a vásárlók nem csupán a reális áraknak örülhetnek, hanem a magas nívónak és változatos felhozatalnak is. A webshop kínálatában megtalálható a banándugós kábel is. Rengeteg AudioQuest produktum vehető itt szemügyre. Nem mellesleg a brand igazi büszkeségei azok a mono-kristályos vezetékek, amelyek tartósak és nem okoznak csalódást. Ezen banándugós kábel típusnak az elkészítésekor a szakemberek egy sajátos technológiára alapoznak, ahol is a vezető szálat egy kristályból húzzák. A vállalkozás több szabadalommal is rendelkezik, a vezető anyagára, tisztaságára, a szigetelő anyagok minőségére, a kábelek geometriai felépítésére és a csatlakozók anyagminőségére vonatkozóan.

Vitathatatlan hát, hogy az AudioQuest egy olyan márka, amelyikben meg lehet bízni, így természetesen akkor is, amikor a banándugós kábel megvétele a cél. Az OCC banándugós kábel, a gyártás során fellépő, kristályszerkezet okozta torzulásoktól teljesen mentesek, ami nagyban hozzájárul a kiváló hangminőség eléréséhez. A kellék közel 100%-os tisztaságú oxigénmentes alapanyagokat tartalmaz, köszönhetően főleg annak, hogy ez sajátos kohászati eljárások révén kerül legyártásra. Ezért is ajánlott ezt választani.