Mire jó egy Almeva flex talpas bekötő?

Almeva

Manapság nagyon sok módszer áll a rendelkezésünkre, hogy az otthonunk fűtését biztosíthassuk. Ha a háztartás kazánnal oldja meg a fűtést, akkor egy Almeva flex talpas bekötő különösen jól jöhet a könyökcsövekhez.

Egy ilyen típusú kellék alkalmas a kondenzációs és alacsony hőmérsékletű gázkazánok égéstermékeinek elvezetésére. Érdemes odafigyelni, hiszen csak olyan kazánok esetében lehet használni, ahol az égéstermék maximális hőmérséklete nem haladja meg a 120 Celsius fokot.

Az Almeva szóban forgó terméke műanyagból készül, igazán rugalmas elemekből áll, ami a beszereléskor sem elhanyagolható szempont. Nincs szükség olyan kazánokhoz bekötőre, ahol koromégés történik.

Egy jó szerelő vagy lelkes érdeklődő is tudja, hogy ez az alkalmatosság beltéri szereléshez lett kitalálva. Az egyes elemei megfelelő gumitömítéssel vásárolhatóak meg. Amennyiben korszerű égéstermék elvezető rendszerrel ellátott fűtőberendezést szeretnénk az otthonunkba, akkor e folyamathoz csak és kizárólag az Almeva megbízható gyártmánya jöhet szóba!