Mire alkalmazzák a pamut frottírt?

pamut frottír

Néhány textil kiválóan alkalmas a fürdőköpenyek elkészítéséhez. Ott van például a pamut frottír, ami remek tulajdonságokkal rendelkezik. Először is néhány változat vízhatlan, ezért remekül megállják a helyüket matracvédőnek, esetleg lepedőnek. Másodszor pedig tökéletesen felszívják a vizet, ezért szívesen készítenek belőle köntöst, netán törölközőt. Kapható egyfalas és kétfalas pamut frottír, valamint a színek és a minták is eltérőek. Az alapján válassza ki az ideális anyagot, hogy mit szeretne készíteni belőle.

Sokan varrnak a strandokra törölközőket az egész családnak. A gyermekek például nagyon szeretik a színes és mintákkal ellátott típusokat. Az egyfalas változatokat alkalmazzák még babaruhának, felsőruházatnak, hálóruhának, strandruhának. Igen széles a felhasználási köre a pamut frottírnak, így lehetőség nyílik kreatívnak lenni. A tervezésnél nagyon fontos lépés a díszítőelemek megfelelő elhelyezése.

Roppant ízléses tud lenni a csipke anyag

Persze a kellő mennyiségben és színben kell használni. Mivel a csipke anyag változó árnyalatokban és méretekben kapható, mindenki a saját elképzelése alapján kell kiválassza. Például a fehérneműkhöz a kisebb csipkeszalagokat javasolják, azonban alkalmi ruháknál nagyobb példányokat lehet használni. A legtöbb esetben matt hatása van, illetve poliamidból készítik. Ami a szélességét illeti, a csipke anyag 1 cm-től egészen 18 cm-ig kapható. Ha tanácstalan, hogy honnan szerezze be ezt a terméket, akkor látogasson el minél előbb a Szakatex weboldalára!

Itt megtekintheti a kínálatot online, azonban a telephelyre is bármikor kinézhet. Tekintse meg bátran a palettát, valamint a költségekről is többet tudhat meg. Lehetőség van nagyobb mennyiségben beszerezni az említett anyagot, hiszen nagykereskedésről van szó. Ezáltal mindig lesz kéznél csipke anyag, amit a legtöbb viselethez felhasználhat díszítésként. Nincs is annál szebb, mint amikor ízlésesen el van osztva a csipke és elegáns öltözék jön létre a segítségével. Érdemes tehát beszerezni!