Mindenképp praktikus a 10 literes villanybojler

10 literes bojler

A kisebb bojlerek ára arányaiban magasabb, mint a nagyoké. Viszont a konyhában a leggyakoribb a 10 literes villanybojler használata. Elsősorban a csekély helyigénye miatt döntenek az emberek ezen termék mellett. Ritkán oldható meg, hogy a konyhába a központi bojlerből folyjon a meleg víz.

Ez azért sem praktikus, mert így sokkal több vizet kell folyamatosan felmelegíteni és ez mindenképp többe kerül, ráadásul így a fürdőszobába kevesebb víz jut. Előbb-utóbb, aki teheti, a 10 literes villanybojler vásárlás mellett dönt.

Ennek a bojlernek a szerkezete sok mindenben hasonló a nagyobb űrtartalmú változatokhoz, éppen ezért az ára sem jelentősen alacsonyabb. Viszont a későbbiekben a 10 literes villanybojler jóval kevesebb energiát fogyaszt majd, mivel kisebb vízmennyiséget melegít fel.

A mosogatás során, persze ha kézzel és nem mosogatógéppel történik, jelentős vízmennyiség megspórolható, ha nem folyó víz alatt végezzük. Ha pedig már van mosogatógép is a konyhában, úgy a kézmosáshoz igen kevés víz szükséges. A kiszállítási és a felszerelési díjakról telefonon, illetve űrlap kitöltésével lehet tájékozódni.