Milyen feltételekkel igényelhető a CSOK?

CSOK
CSOK

Azok a fiatal házasok, akik kettőnél több gyermeket vállalnak, rengeteg segítséget kapnak az államtól, hogy könnyebben felnevelhessék csemetéiket. A legfontosabb, hogy megfelelő otthont teremtsenek a számukra.

Ebben fontos szerepet játszik a CSOK, ami egy igen jelentős összegű támogatás, ami kifejezetten lakásépítés, illetve lakásvásárlás céljából igényelhető. Azok jogosultak a Családi Otthonteremtő Kedvezményre, akik vállalják, hogy legalább 3 gyermeket felnevelnek. Persze még számos más feltételnek is meg kell felelni.

Hogy pontosan melyek azok a követelmények, amelyeknek eleget kell tenni a CSOK igényléséhez, azt megtudhatja a jelzalog.com oldalon is. A támogatás összege változó lehet, a feltételek teljesítése függvényében.

Szerencsés esetben, akár a 10 millió Forintot is elérheti. Ez már komoly segítség minden fiatal házaspár számára. A CSOK mellett, további támogatásban is részesülhetnek a családok, kedvezményes hitelkonstrukciók formájában. A támogatás további részleteiről tájékozódjon a már említett honlapon!