Milyen árakra számíthatok, ha a webáruház bérlés mellett döntök?

webshop bérlés

Egyre több vállalkozás próbál netes felületeken is terjeszkedni, ugyanis az utóbbi években és most, a koronavírus járvány idején még inkább népszerű lett az internetes kereskedelem. Viszont sokan nem tudják miként kezdjenek hozzá, illetve azt sem, hogy egy webáruház elkészítése mennyi pénzbe kerül. Érdemes tisztában lennie azzal, hogy mi van benne egy webshop készítésének az árában.

Ebben benne foglaltatik az összes webáruház funkció, legyen szó bankkártyás fizetésről, szállító vagy számlázó integrációról, marketingeszközökről vagy bármi egyébről. Eltérő tudású csomagok nincsenek. Voltaképpen csupán a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban térnek el egymástól a webshop csomagok.

De a viltor.hu portálon minden információ megtalálható ezzel kapcsolatosan, így érdemes tájékozódni. Ugyancsak itt rendelheti meg a szolgáltatást. Minden webshop készítés ár bruttó, nincsenek egyéb díjak, rejtett költségek, sem pedig bonyolult csomag-összeállítások. Továbbá nagyon fontos tudni, hogy minél hosszabb a webáruház bérlési időszak, annál kedvezőbb az 1 hónapra fizetendő ár. Nagyszerű lehetőséget nyújt a cég a leendő ügyfeleinek, ugyanis webshop megrendelése előtt 20 napig ingyenes és kötelezettségmentes próbaidőszakot biztosítanak. Amennyiben a leendő kliensnek ez az időszak nem volna elég, csak jeleznie kell a cég felé és ők meghosszabbítják azt.

A próbaidőszak alatt tesztelt webshop lesz az éles webáruház is, ami azt jelenti, hogy minden feltöltött adat és beállítás, mint például a termékek, a fizetési és szállítási módozatok, a reklámkép, a logó, az éles webshopban szintén meg fog maradni. A Viltor minden webáruház csomagjával elérhető az összes webshop arculat, ráadásul ezek mindegyike okostelefon-barát jellegű.

Jó ötlet innen bérelni, mert ennek a cégnek minden webáruháza biztonságos, HTTPS protokollal érhető el. A teljes bérleti időszakban a tanúsítványt is tartalmazza a webshop készítés ára. Az említett portálon megtekinthető a részletes árlista is, ami alapján bárki kiszámolhatja, hogy mennyit kell majd fizetnie.