Mikor használható a porpisztoly?

Porpisztoly
Porpisztoly

Egyértelmű, hogy bizonyos elektromos eszközök takarításakor semmiképp sem tanácsos a megszokott tisztítószerek mellett dönteni, hiszen azok hamar kárt tehetnek a kellékben, legyen az telefon, laptop vagy éppen monitor. Mind a három esetben a porpisztoly bizonyul a tökéletes megoldásnak, ami roppant gyorsan eltünteti a makacs port és a temérdek, eltávolíthatatlannak tűnő szennyeződést.

A mobilok és egyéb kijelzők esetében azonban nem árt észben tartani, hogy a porpisztoly a magas nyomás miatt óvatos használatot követel, ugyanis ezekben az elektromos eszközökben található kisebb komponensek hamar elmozdulhatnak és eltörhetnek. A porpisztoly igazi előnye, hogy olyan helyeket is elér, amire nem képes a legprofibb törlő sem.

Ezt sokan alkalmazzák akkor, amikor a lakásban a tűzhely elérhetetlen helyeit akarják makulátlanná varázsolni. Általában a porpisztoly 750 ml-es kiszerelésben kapható, de vannak ennél nagyobb változatok is. Az eszköz igen jutányos áron vehető meg a www.irodaszer-aruhaz.hu forgalmazótól, amelyik ezen kívül egyéb tartozékokat is árusít.