Mik a motorolaj 5W30 előnyei?

motorolaj 5w30

Amennyiben büszke autótulajdonosnak mondhatod magadat, akkor tisztában kell lenned nemcsak a vezetés, de egy gépkocsi fenntartásának minden apró fortélyával. Előfordulhat, hogy ez még nagyobb kihívást jelenthet, mint a volán mögött ülni. Ezen a ponton jöhet szóba a motorolaj 5W30, ami pillanatok alatt megváltoztathatja a korábban kialakított véleményedet ezen termékekről.

Nincs olyan személygépkocsi, ami olaj nélkül üzemképes volna, ezért mindenképpen szükséged lesz rá. A motorolaj 5W30 azért is különleges a piacon, mivel szintetikus anyagból állítják elő. Emellett olyan kimagasló tisztító hatással is rendelkezik, ami nagyszerűen védi a motort. Kedvezően hat a kipufogórendszerekre, valamint többségében benzin és dízel járműveknél egyaránt magas a hatásfoka.

A motorolaj 5W30 igazán sokat bír, az olajcserék közötti időket is kitolhatod! Környezetkímélő így jóval kevesebbet kell azon aggódnod, hogy egy-egy alkalommal mennyire szennyezed a levegőt. Tégy egy próbát és az autód hálás lesz érte!