Miért válasszon csatos emberi póthajat?

Lenyűgöző csatos emberi póthaj

A vékony fürtökkel rendelkező lányoknál még egy apróbb mértékű hajhullás is könnyen észrevehető. A stressz, a fehérjehiány, a hormonális változások, a nem megfelelő gondozás és a rossz táplálkozás hozzájárulhat a törékeny szálak megjelenéséhez.

Gyors és biztonságos megoldási módja ennek a problémának a csatos emberi póthaj használata. Ezek olyan hajtincsekből állnak, amelyek a végeiken kicsike csatokkal vannak ellátva. Az alkalmazásuk azonnal megduplázza a haj vastagságát és helyrehozhat egy elrontott hajvágást.

Ezek természetes vagy mesterséges hajból készülhetnek. Az előbbieknek jobb minőségük van és a hajszálak egy irányba sorakoznak, ami természetes megjelenést kölcsönöz nekik. Viszont, ha szűkös a költségvetés, a szintetikus hajhosszabbítást érdemesebb választania.

A természetes loknik súlya egy kicsit nehezebb, mint a mesterségesé. Fotózás esetén a természetes szálak semmilyen módon nem térnek el a saját fürtöktől. Amennyiben a csatos emberi póthaj vásárlását tervezi, nézze meg választékunkat a weboldalunkon!