Miért olyan jó a levegőtisztító?

levegotisztito

levegotisztitoA levegőben terjengő baktériumok és vírusok könnyen meg tudják betegíteni azokat a személyeket, akiknek gyenge az immunrendszerük. A steril vagy tisztább környezet elérésére van szükség, hogy a betegségekre fogékonyabb személyek állóképessége megmaradjon.

A levegőtisztító beszerzése és üzemeltetése ezt az eredményt hozza meg Önnek, hiszen pontosan arra lettek tervezve, hogy a 0.1 mikronnál nagyobb részecskék szinte 100%-át képesek legyenek kiszűrni a levegőből.

Egy ilyen berendezés eltűnteti a polleneket, a por- és koromrészecskéket, valamint a penész spórákat is. Ráadásul abban is számíthat rá, hogy elnyeli a toxikus vagy allergén anyagokat, meg a háziállatok szőrét. A legmodernebb levegőtisztító készülékek nagyon mutatós dizájnnal kerülnek ki a gyártósorról.

A cél az, hogy ne legyen feltűnő még a sarokban sem, a halk zajszintnek köszönhetően pedig éjszaka is üzemeltethető. A HEPA szűrő rendszeres tisztítása a levegőtisztító hosszú élettartamát garantálja, hiszen így nem kerül vissza a levegőbe koncentrált formában semmilyen káros anyag.