Miért keresnek ilyen sokan lakást Siófokon?

Nyaraló

Amikor végre beköszönt a jó idő, akkor a legtöbben heves szálláskeresésbe kezdenek a Balaton környékén. Érdemes eljátszani a gondolattal, hogy milyen lenne egy saját nyaraló Somogy megye legnépszerűbb üdülővárosában, Siófokon. Több dolognak is köszönheti a népszerűségét a „déli part fővárosa” (forrás: szabadibeachhouse.hu). Például annak, hogy itt mindenkinek alkalma nyílik a kikapcsolódásra, kortól és nemtől függetlenül.

A pezsgő kulturális élet, a számtalan látnivaló, a táj és természetesen a Balaton-part megunhatatlan kalandokat és élményeket kínál minden évben. Nincs is annál jobb érzés, mint amikor felcuccolva elindulhatunk a saját siófoki nyaralónkba, ami a Szabadi Beach House-ban, az Aranyparton található. Végre kiszakadhatunk a hétköznapok egyhangú forgatagából és ezt megelőzően nem szükséges napokon keresztül az ideális szálláshelyet keresgélni. Azt gondolhatnánk, hogy egy saját nyaraló, ilyen idilli környezetben megfizethetetlennek számít, viszont ez korántsem igaz, hiszen már 16 millió Forintért vásárolhatunk egyet az ingatlanok közül.

Az elhelyezkedés szempontjából keresve sem találhatnánk jobbat, hiszen az apartman komplexum mindössze egy utcányira fekszik az Aranyparttól. Tehát, ha úgy tetszik, akkor néhány perc alatt már a vízben lubickolhatunk, a gyalog megközelíthető szabad strandoknak köszönhetően. Továbbá, az üdülőövezet a népszerűségét a kitűnő minőségű infrastruktúrájának is köszönheti. Egy karnyújtásnyira számos szolgáltatás található, amire csak szükségünk lehet a nyaralás alatt.

Ezen kívül aszfaltozott utak és gondozott környezet várja az idelátogatókat. Nem hiába vált annak idején ennyire közkedvelté az Aranypart, ami mindmáig nem veszített az egyedi hangulatából, ami miatt ilyen sokan idelátogatnak még külföldről is. Egy ilyen nyaralóval a tulajdonunkban csupán azt kell megoldanunk, hogy legyen elég időnk arra a számtalan programra, amit lehetőségünk van kipróbálni a térségben. A garzonméretű lakásoktól kezdve a nagyobb nyaralókig, minden megtalálható a Szabadi Beach House-ban.