Miben különböznek egymástól a szolárium csövek fajtái?

Eltérések a szolárium csövek között
Eltérések a szolárium csövek között

Ahány ház, annyi szokás – tartja a közmondás és ezt folytatva, ahány ember, annyiféle igény. Gyakran még ugyanazokat a dolgokat is másra, másképpen használják, mert szeretnének egyedinek látszani és különlegesnek érezni magukat. Főleg az esküvők esetében figyelhető ez meg, hogy minden menyasszony valamiben más szeretne lenni, mint a többi, még akkor is, ha nagyjából minden menyasszonyi ruha fehér. Azonban az élet számos területén így van, ezért bizonyos szolgáltatásokat, iparágakat ennek megfelelően alakítottak ki.

Az egyes szolárium csövek leginkább abban különböznek egymástól, hogy más-más barnulási árnyalatot eredményeznek. Kétségtelen, hogy erre is azért volt szükség, mert van, aki szeretne egészen lebarnulni, de olyan is akad, aki enyhébb barnára szeretné változtatni a bőre színét. Tehát a modern szolárium csöveknek köszönhetően, ma már nemcsak a barna temérdek árnyalata elérhető, méghozzá rendkívül egyszerűen, hiszen csak a neoncsöveket kell kicserélni a berendezésben és máris egy újabb árnyalat érhető el általuk. Aki szeretne extra barnaságot elérni, annak ajánlott kipróbálni a sexy cacao nevű típust, ami tulajdonképpen a kiváló EU csövek továbbfejlesztett változata. Hasonlóan megbízható teljesítményt nyújtanak a Superbronz felirattal ellátott változatok is. Tulajdonképpen már 20 éve van jelen a piacon. Ezen 20 év tapasztalatát sűrítették bele a gyártók ebbe a csőbe, aminek köszönhetően a szolárium szalonok egyik legmegbízhatóbb neonjának számít.

Azonban, aki ennél is intenzívebb barnulási élményt szeretne, annak a Turbobronz ajánlott, ami tulajdonképpen az előző továbbfejlesztett változata. Amennyiben Ön többet szeretne megtudni a szóban forgó csövekről, keresse fel a www.hollandimpex.hu internetes felületet! Itt ugyanis több gyártó termékét megtalálja, amelyeknek összevetheti a teljesítményét, a fogyasztását, illetve azt, hogy milyen barnulási fokot lehet velük elérni. Ezt követően pedig könnyebben eldöntheti, hogy melyik lenne a legideálisabb az otthonában vagy a szalonjában található szolárium gépekbe.