Mi kerül a necc ruha alá?

necc ruha

Vannak olyan pillaantok, amikor szeretnénk a másiknak örömet okozni. A necc ruha kiválasztása nem nevezhető nehéznek, mivel pont ez a darab lényege. A necc azt jelenti, hogy az anyag hálósan illeszkedik a testhez és minden négyzetcentiméterét felfedi. Általában kétféle módon hordhatjuk, attól függ, hogy mennyire szeretnénk meglepni a párunkat.

Az egyik lehetőség, hogy egy nagyon finom fehérneműt veszünk alá, aminek színben illeszkednie kell a hálós kialakításhoz. Ha sikerül hasonló anyagot találni, akkor még jobb lesz az összhang. A másik lehetőség pedig inkább a vagányabb hölgyeknek való, akik nem félnek a saját testüktől. Ebben az esetben a necc ruha alatt szó szerint semmi sem lesz, csak és kizárólag a csupasz bőrfelület.

Ez elsőre ijesztően hangzik, de ha egyszer kipróbáljuk a hatását, akkor biztosan megismételjük majd. Nincs szükségünk másra, mint egy semmit takaró, vadító ruhára és saját magunkra. A többi a párunk dolga, de ne féljünk a reakciójától, mivel odáig lesz a kinézetünkért!