Mesés összhatás: rózsakvarc fülbevaló

Rózsakvarc fülbevaló
Rózsakvarc fülbevaló

Melyik hölgy tudna ellenállni egy különleges és bájos ékszernek? Ha igazán elbűvölő összhatásra vágyik, a rózsakvarc fülbevaló különféle hozzáillő kiegészítőkkel kombinálva remek választás. A pasztell árnyalat nagyszerűen illik az érzékeny lelkű, kifinomult stílusú nőkhöz, és szinte bármilyen színű öltözékkel viselhető.

A fülbevaló mellé tegyen fel bátran rózsakvarc karkötőt vagy nyakláncot, az eredmény mesés lesz! Ha tetszik Önnek a rózsaszín, de szívesebben kombinálná más árnyalatokkal is, akkor a Kinga, illetve Anett fantázianevű darabokat javasoljuk, amelyekben a pink szemeket hegyikristály és blaufuss gyöngyök kísérik. Érzékeny, irritációra hajlamos a bőre?

A rózsakvarc fülbevalóink antiallergén alkatrészekből állnak, így nem kell tartania az esetleges allergiás reakcióktól sem. Minden kiegészítőnk egyedi készítésű, így valóban kivételes viseletet jelentenek tulajdonosaik számára. Válassza ki Ön is a stílusához leginkább illő kiegészítőt, és viselje örömmel az elbűvölő rózsakvarc ékszereket!