Mennyibe kerül most egy kezelés egy budapesti magánszemészetnél?

www.budaiszemeszet.hu

Nem könnyű megsaccolni, hogy mennyi az annyi, de amikor a látásunk a tét, akkor nem is szabad becslésekbe bocsátkozni. A különböző magánszemészeti kezelésekről egy átlátható árlistát találhat a www.budaiszemeszet.hu linkre kattintva. Legyen szó látásjavító beavatkozásról, szürkehályog műtétről, Cross-linking kezelésről, mindenről átfogó képet kaphat az, aki felkeresi a Budai Szemészeti Központ weboldalát. Sajnos rengeteg oka lehet a különféle problémák és elváltozások kialakulásának. Hogy mi ilyenkor a legfontosabb dolog?

Az, hogy ne habozzunk felkeresni egy szemészetet, ahol azonnal fény derül arra, mi áll a kellemetlen tünetek hátterében. A statisztikák azt mutatják, hogy sokan vannak olyanok, akik sajnos hajlamosak elodázni a dolgot, mondván, hogy úgysem tudják megfizetni egy látásjavító műtét árát. Holott már nagyon sok lehetőség áll a rendelkezésére annak, aki szeretné visszanyerni a szemei egészségét.

Manapság már a kontaktlencsét is elfelejthetjük, sőt, a szemüveget is visszatehetjük a fiókba, mivel a modern orvostudománynak hála, rendkívül hatékony technológia áll a szemészek rendelkezésére a látásjavító beavatkozásokat illetően. A régi, jól bevált lézeres PRK 7D módszer még jelenleg is nagyon népszerű, mert költséghatékony és megbízható, csupán a gyógyulási idő lehet némileg kellemetlen, mert az ebben az esetben eltarthat 7-10 napig.

A legmodernebb technológiát a Z FEMTO 7D lézeres szemműtét hordozza magában. A gyors gyógyulási időnek hála, a páciens már másnap munkába állhat és az 5 hónapos csepegtetés helyett, csupán 3 héten keresztül kell csepegtetnie. Természetesen az arany középutat is meg kell említeni, ami szintén remek ár-érték aránnyal rendelkezik. Ez a Zero-Touch érintésmentes egylézeres felszíni kezelés és az OptiLASIK 7D szintén egylézeres lebenyes eljárás. Természetesen nem szabad csak és kizárólag ár alapján dönteni, ezért ajánlott a weboldalon elolvasni a szemműtétek összehasonlításáról szóló leírást, illetve megnézni az erről a témáról készült videót.