Mennyibe kerül egy fogkő eltávolítás?

fogkő eltávolítás

Fogkő eltávolítására a házi praktikák nem a leghatásosabbak, ezért mindenképp célszerű fogorvoshoz fordulni, aki néhány perc alatt megoldja a problémát. A frdental.hu linkre kattintva tájékozódhatsz az aktuális fogkő eltávolítás árakról. A lerakódott ételmaradékok vezetnek a fogkő kialakulásához, ami idővel fogszuvasodást és ínygyulladást okoz. A rutinos eljárás nem vesz sok időt igénybe, egy általános konzultáció során elvégezhető, mindössze 30 percet kell a páciensnek a rendelőben töltenie.

A végeredmény gyönyörű és hosszantartó, de ami fontos, hogy fájdalommentes. Azok, akik dohányoznak, kávéznak vagy teáznak, ajánlott évente 2 alkalommal elvégeztetniük a fogtisztítást, mivel a fogakra hamarabb lerakódik a lepedék és könnyebben elszíneződnek. A FR Dental rendelő szakmailag jól felkészült orvosai és asszisztensei magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak megfizethető áron. Az egyik hatásos tisztításhoz ultrahangos gépi műszert használnak, ami nagy teljesítménnyel működik és a szűk fogközökbe is könnyen elfér.

Az Airflow készülékkel végzett fogkő leszedéséhez szódabikarbónát, vizet és levegőt fújnak a fogakra, amitől tiszták és fehérebbek lesznek. A kezelés során nagyon ritkán jelentkezhet ínyfájdalom vagy érzékenység, de ha mégis, akkor rövid időn belül megszűnik. Ezt követően érdemes betartani az orvos utasításait, a sikeres és hosszantartó eredmény érdekében. Az első 3 órában kerülni kell a dohányzást, a színező hatású ételeket és italokat, viszont a folyadék kifejezetten fontos, ezért válasszunk szénsavmentes ásványvizet.

A fogselyem használatával eltávolíthatóak a fogak közé beszorult ételmaradék. Az oldalon bővebb információt talál az árakról, szolgáltatásokról és a referenciamunkákról. A rendszeres fogkő eltávolításával csökken a fogszuvasodás és fogínyvérzés kockázatának a kialakulása, ezzel elkerülhető a drágább fogászati beavatkozások költsége is. Évente 1-2 alkalommal ajánlott felkeresni a fogorvost, hogy felmérje a fogaink állapotát. Szolgáltatásaik széleskörűek, a foghúzástól az implantációig minden elérhető.