Mekkor helyiségekbe ajánlott a rusztikus kandalló?

rusztikus kandalló

A katalógusunknak ebben a részében található termékek nagyszerű választást jelentenek azoknak, akik szeretik az otthonukban a terjedelmes tárgyak jelenlétét. A rusztikus kandalló egyszerre több irányzat jellemzőit ötvözi és a legjobb és legeredetibb stílusjegyeket testesíti meg. Ezek a fűtőtestek nem olyan gyakoriak, mint a hagyományos klasszikus, modern, loft, country és high-tech stílusú kandallók. Az ilyen fűtőegységek a megjelenésükben hasonlítanak a primitív tűzhelyekhez, amelyeket több száz évvel ezelőtt a Római Birodalomban lehetett látni.

Mivel meglehetősen terjedelmesek és masszívak, teljes és nagyon szilárd alapot kell létrehozni a számukra, ami képes elviselni az egység súlyát és fenntartani annak stabilitását. A leggyakoribb anyag, amiből az ilyen szilárd tüzelésű tűzhely burkolata készül, a kő. A természetes ásványok nem kerülnek jelentős összegekbe, de tartósak. A mesterséges kövek ugyanolyan jók, csak alacsonyabb költséggel. A rusztikus kandallók a 25-30 négyzetméteres, közepes vagy nagy alapterületű helyiségek számára alkalmasak.

Vízteres kandallóbetét, mint kiegészítő hőforrás

A BENKEL a legjobb minőségű tűzhelyeket kínálja a vásárlóknak. Ha valaki ezek bármelyikét beépíti az otthonába, akkor egy új generációs és továbbfejlesztett fűtőegységet kap. A vízteres kandallóbetét a megjelenésében nem különbözik egy hagyományos tűzhelytől, de számos modern tulajdonsággal rendelkezik. Az ilyen készülékek évről évre egyre népszerűbbek. Gyakran találkozhatunk velük a nyaralókban és a családi házakban, illetve az irodákban is. A vízteres kandallóbetét a hagyományos kandalló és a szilárd tüzelésű kazán kombinációja.

A hagyományos hőforrásokhoz hasonlóan a nappaliban van elhelyezve és a helyiség levegőjét melegíti. Fával vagy brikettel működik, ami lehetővé teszi, hogy a tulajdonos és a vendégei élvezzék az élő tűz látványát. A fő különbsége a klasszikus készülékekhez képest, hogy a fűtési rendszerrel együtt működik. Nemcsak azt a helyiséget fűti, ahol elhelyezték, hanem az egész épületet. Amikor a vízteres kandallóbetétben ég a fa, a fűtési folyamatban lévő víz felmelegszik, és a fűtési rendszerbe áramlik.