Megbízható, alapos használtautó állapotfelmérés

használtautó állapotfelmérés

Használt járművet vásárolna, de rémtörténeteket hallott átverésekről és buktatókról? Ha nem biztos a műszaki tudásában, bízzon meg szakembereket és voksoljon a használtautó állapotfelmérés szolgáltatás mellett! Használtautó állapotfelmérés után pontos képet kap arról, hogy igényel-e valamilyen javítást a jármű vagy a közeljövőben mely területeket kell kiemelten ellenőrizni. Esztétikai és műszaki szempontból is megtörténik a vizsgálat.

Megállapítják, hogy mikor szükséges a gumit, felnit, fékbetéteket cserélni, megtekintik az olajszintet, szivárgás lehetőségeit. Vizsgálják a futóművet, a szíjak állapotát, az ablakok, ablaktörlők működését, felderítik a korrodáló részeket.

A fényezés rétegvastagság vizsgálata kideríti, volt-e már sérülése a járműnek. A használtautó állapotfelmérés után részletes jegyzőkönyv készül, fényképekkel, elemzésekkel. Minden hibát, horzsolást dokumentálnak számunkra. Az autó belső rendszerét műszeres diagnosztikával világítják át. Ha szeretne biztosra menni, végeztessen kivizsgálást, mielőtt nyélbe üti a vételt.