Makita akkus fúró gyorstöltés funkcióval

Makita akkus fúró

Egy újonnan épülő vagy felújításra váró épületbe nem mindig van elektromos hálózat. Ez megnehezíti a munkát, mivel bizonyos szerszámgépek nem használhatóak ilyen környezetben, ellentétben a Makita akkus fúró modellekkel.

Ha kint támad kedvünk barkácsolni a szabadban, esetleg a léckerítés megjavításán fáradozunk, akkor hű társunk lesz a Makita akkus fúró. Az sem szegheti kedvünket, ha esetleg elered az eső, hiszen a szerszámgép borítása nem engedi át a nedvességet és a vízcseppeket sem.

Mivel a modern, minőségi szerszámgépek kategóriájába tartozik, ezért a fordulatszám állítására is van lehetőség. A változtatható forgásirány már csak hab a tortán.

Ez leginkább csavarozás esetén hasznos, hiszen a megfelelő bitkészlettel ez sem jelenthet akadályt. A Makita akkus fúrót használhatjuk fémhez, fához, de még könnyűfémek fúrására is alkalmas. Egy plusz akkuval és a gyorstöltéssel a munka folyamatosan halad a megszokott ütemben. A Makita akkus fúrónak ott van a helye minden modern ezermester szerszámos gyűjteményében.