Legyen olyan, mint Ragnar!

ragnar

A sorozatok mindig nagy hatással bírnak az emberekre, szinte mindenkinek megvan a kedvence, amivel tényleg azonosulni tud. Amennyiben Önnek is ismerősen hangzik a Ragnar név, akkor jó helyen jár. A régi időkben híres viking parancsnokok úgy ajándékozták meg a kiváló harcosaikat, hogy egy farkas motívumot tartalmazó karperecet adtak nekik.

Ez a farkas nemcsak erős, hanem vad és veszedelmes, de azt is tudni kell róla, hogy mindig falkában vadászik. A falkavezérek az egész csodáért felelnek, vigyáznak a nőstényekre és a jövőt jelentő kölykökre. A vikingek a farkasokhoz hasonlóan szerettek együtt portyázni, amíg az asszonyok és a gyerekek a biztonságot jelentő szárazföldön voltak.

A Ragnar által használt karperec több híres sorozatban megjelenik, így nem csoda, hogy napjainkban tökéletes ajándék. Ismer valakit, aki igazi vikingrajongó? Esetlen önmagát szeretné megajándékozni a kedvenc sorozatának a motívumával? A vikingshop.hu oldalon megvásárolhatja a karperecet, ami az örök hűséget is jelképezi.