Lábbal hajtható biciklivel a nehéz terep sem gond

lábbal hajtható bicikli

A tanuló kerékpároknak számos előnyük van a tradicionális társaikkal szemben, különösen akkor, ha olyan kisgyermek használja, aki még csak most kezdte el megtanulni az egyensúly megtartását. A lábbal hajtható bicikli a súlyában különbözik a pedállal hajtható modellektől. Sokkal könnyebb, mint bármelyik kerékpár, így rendkívül egyszerűen hajtható.

Nincs rajta lánc, és az összes mechanikus alkatrész minimálisra van korlátozva, hogy a kicsik a lehető legnagyobb biztonságban legyenek. A láncok és mechanikus alkatrészek hiányában nincsenek olajok és zsírok, amelyek beszennyezzék a keretet és a csöppség ruháit. A lábbal hajtható biciklivel az sem baj, ha éppen nem a parkban található sík aszfalton, hanem mondjuk egy erdei ösvényen kell haladni.

Egy kisgyermeknek sokkal könnyebb lesz leküzdeni az akadályokat és a gödröket, lábbal ellökve magát és erővel nem pedálozva, ráadásul még az egyensúlyát is tartva. Röviden, a lábbal hajtható bicikli könnyebb, tisztább és biztonságosabb, amivel a gyermekek mindennap gyakorolhatják az egyensúlyérzéküket.