Kyocera nyomtatók és multifunkciós termékek

Kyocera nyomtató

A több évtizedes tapasztalattal rendelkező Global Union Kft. Magyarországon forgalmazza a japán Kyocera vállalat termékeit. 2002 óta beszerezhető itthon a Kyocera nyomtató és egyéb multifunkciós termékek. A vállalat eredetileg finom kerámiákkal foglalkozott, és neve hajdanán Kyoto Ceramic Részvénytársaság volt.

A cég jelezni próbálja a vásárlók és a piac felé, hogy nem csupán egy hardver gyártó, ezért 2014-ben Kyoto Document Solutions Inc.-re változtatta a nevét, van ugyanis jövőképe ebben a modern világban is, ami határozottan az elektronikus dokumentumkezelés felé tart.

A 2014-es évben a Global Union Kft. hivatalos és kizárólagos hazai disztribútorcégévé vált, megszerezve így a Kyocera nyomtatók és egyéb termékek magyarországi képviseletének kizárólagos jogát. Tovább bővítve a termékportfólióját, a cég 2016-ban nyitni kezdett a különböző szoftveres dokumentumkezelési megoldások felé, szem előtt tartva, hogy a fogyasztói igények a digitális transzformációval együtt változnak, fontosnak tartja tehát lépést tartani.