Kútvíz tisztító személyre szabottan

Kútvíz tisztító
Kútvíz tisztító

A kútvíz egészségesebb mint a vezetékes víz, mivel nem tartalmaz klórt és egyéb tisztításra használt kémiai anyagokat, ugyanakkor gazdag ásványi anyagokban, amelyek jó hatással vannak a szervezetre. Azonban, a talajvízben jelen vannak olyan elemek, mint a homok, vas, mangán, arzén és ammónia, amelyeket egy kútvíz tisztító segítségével szűrhet ki.

Mindenhol más mennyiségben jelentkeznek, így kutanként eltérő jellegű víztisztító rendszerre van szükség. Ahhoz, hogy a megfelelő kútvíz tisztító kerüljön üzembe, szükség van egy alapos vizsgálatra, ami kimutatja annak összetételét.

A teszt eredménye, valamint az alapján, hogy milyen célra akarja használni a vizet és milyen a nyomás a rendszerben, egy szakértő pontosan meg tudja mondani, hogy milyen szűrőkre lesz szüksége. Amennyiben már a rendelkezésére állnak ezen adatok, akkor keresse fel a bolthely.hu csapatát, akik személyre szabott ajánlatot fognak adni. Kiváló minőségű kútvíz tisztító modelleket kínálnak, így garantáltan meg lesz elégedve az eredménnyel.