Kreatív készlet filcekkel, ceruzákkal és egyebekkel

kreatív készlet

Az otthoni szabadidőt érdemes valamilyen tartalmas kikapcsolódással eltöltenie a gyermeknek. A rajzolás, festés nemcsak szórakoztató, hanem készségfejlesztő tevékenység is. A kreatív készlet nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a festés, rajzolás és színezés megunhatatlan legyen.

A ceruzák, filcek, festékek jó minősége rendkívül fontos, hiszen a gyermek így lelkesedéssel és örömmel fog dolgozni. A tikkajatek.hu webáruházban megtalálható készlet megfelel úgy a gyermekek, mint a szülők elvárásainak. A kreatív készlet tartalmaz színes ceruzákat, filctollakat, zsírkrétákat, pasztell krétákat, aquarell pasztillákat, ecseteket, grafitceruzát, hegyezőt és radírt is. A készlet dobozában minden eszköz kényelmesen, rendszerezve elfér.

A kreatív készlet dobozát is ki lehet színezni és festeni, így a tulajdonosa egyedi mintákkal láthatja el, a saját ízlése szerint. 6-9 éves kortól ajánlott, így az iskolás gyermekeknek tökéletesen megfelelő az iskolai vagy otthoni kreatív tevékenységekhez. A webshopból most is megrendelhető.