Kreatív fodrrászkodás a Play Doh Crazy Cuts-al

Play Doh Crazy Cuts

Néhány nyisszantás és máris kész van az új frizura. A Play Doh Crazy Cuts kreatív mivoltának köszönhetően, egészen egyedi hajkölteményeket lehet varázsolni, ráadásul nem is egy, hanem egyenesen hatféle színben.

A gyurmázást új szintre emelő Play Doh Crazy Cuts kitűnő kikapcsolódást jelent a kicsiknek és a nagyobbaknak egyaránt. Mókás látni, ahogy a fogantyú meghúzása után azonnal kinő a páciens spagettire hasonlító hajkoronája.

Ezt követően már mindenki a saját elképzelésének megfelelően alakíthatja, formázhatja a tincseket. A népszerűségét a páratlan kreativitásának köszönheti. Ettől vált annyire közkedveltté, hiszen minőségi szórakozást kínál, miközben a gyermekek játszva fejleszthetik a kézügyességüket és a képzelőerejüket.

A Play Doh Crazy Cuts-ra érdemes mihamarabb lecsapni, hiszen rendkívül kedvező áron érhető el jelenleg a jatekotthon.hu kínálatában. Fodrászkodni még soha nem volt ennyire vicces és sokszínű kikapcsolódás, mint amit a Play Doh Crazy Cuts kínál minden alkalommal, ahányszor csak előkerül ez az egyedi játék.