Körfűrészlapok a laminált padló vágásához

körfűrészlapok

A megfelelő szerszámmal és körfűrészlappal, a szakember bármilyen fa vágásával boldogulni tud. A gyakran használt körfűrészlapok közül, kiemelkedő sikernek örvend a Bosch Best for Laminate modellje. Ez egy igazán tartós és hatékony eszköz, amelyik mindenféle laminált padlófajtához bátran használható. Az egyedi módon illesztett mikroszemcsés keményfém és a speciális proteQtion-bevonat ötvözete biztosítja azt, hogy a laminált padlódeszka mindkét oldala tiszta és szépen megmunkált legyen.

A körfűrészek megtervezésénél fontos volt a korszerűség és a kényelmes használat, ezért a szakértők egy olyan rezgéscsillapító külső megteremtésére törekedtek, amelyik hozzájárul a halkabb munkához és a sokkal pontosabb vágáshoz. Akinek pedig fontos ez a két tulajdonság, annak minden kétséget kizáróan elengedhetetlenek a minsőségi körfőrészlapok is. A Bosh körfűrészlapok azért is annyira jók, mert a fogak a cég által szabadalmaztatptt microteq anyagból készülnek. A mikrofinom szemcsézetű, különösen tömör keményfém-porból készült keményfém fogak pedig, kiváló vágási minőséget garantálják.

A lapok még dilatációs bemetszésekkel is rendelkeznek, amelyek lézervágással kerültek a tartozékokra. Ezáltal a nagyfokú lapstabilitás és pontosság minden helyzetben adott. Ha már a különféle vágásra szánt eszközökről van szó, a fémvágó fűrésztárcsa is megérdemel néhány szót. Ez számtalan hazai webboltban is megvehető, többek között az onlineszerszam.hu shoptól, ahol temérdek Bosch szerszám, alkatrész és kiegészítő várja a vevőket.

Nagy népszerűségnek örvend itt az Expert for Aluminium fémvágó fűrésztárcsa, amelyik leszabó, gérvágó és sínes gérvágó fűrészekhez lett megtervezve. Ezzel a kellékkel a nem vas fémek, akárcsak az alumínium tiszta vágása gyorsan és biztonságosan megoldható. A fémvágó fűrésztárcsa természetesen nyugodtan használható műanyagok, PVC csövek, nyers forgácslapok és könnyűszerkezetes építőelemek esetében is. Mivel a fémvágó fűrésztárcsa a Bosch terméke, ezért itt is megfigyelhetőek a microteq anyagú fogak, amik az időtálló jellegért felelnek.