Könnyen kombinálható a levendula illóolaj más aromákkal

levendula illóolaj

Vannak olyan egyedi növények, amiket saját magunk megtermeszthetünk a kertünkben, majd pedig azokat igény szerint felhasználhatjuk több céllal. Ezen fajták közül kiemelhető a levendula, amit már az ókorban is jól ismertek és alkalmaztak különféle célokkal. Amennyiben egy apartman sokadik emeletén lakunk és nem áll módunkban semmit sem tartani, akkor sem kell mellőznünk a virág előnyeit, mert hozzájuthatunk levendula illóolaj formájában.

Előnyös egy párologtató lámpa jelenléte, ugyanis azzal könnyedén a levegőbe juttatható a levendula illóolaj. Elég csak pár cseppet beletenni és máris érezhető a nyugtató, frissítő hatás. Megfelelő alapanyagok jelenlétében masszázsolaj, de még saját igényre szabott parfümöt is készíthetünk, amivel bármikor befújhatjuk magunkat.

A levendula illóolaj bátran kerüljön bele a fürdővízbe! Élvezzük a kényeztetést, amit kínál és tapasztaljuk meg a természet erejét. A serafimszappan.hu weboldalon kedvező feltételekkel juthatunk hozzá az egyedi készítményekhez, amiket könnyedén társíthatunk egymással. A levendula illóolaj citrusfélékkel kiválóan kombinálható.