A Kludi Tercio nem okoz csalódást

Tökéletes kivitelezés

Szinte kivétel nélkül illeszkedik minden konyhába, a tervezésének köszönhetően. Lágy ívekkel bír a Kludi Tercio termékcsalád, ráadásul elegáns összképet mutatnak a felszerelést követően.

Ez a fajta csaptelep széles karral és kifolyóval lett elkészítve. Illik az olyan helyekhez, ahol a lágy felületek dominálnak. Hogyha odafigyelünk ezekre az apró részletekre, akkor biztosan kihozhatjuk a dizájnból a legtöbbet.

A Kludi Tercio nemcsak a szépségével aratott osztatlan sikert, hanem a felépítésével is, mert nagyon jól összerakott termékkel találkozhatunk, hogyha szemet vetünk egy ilyen modellre. A zuhany csaptelepek szintén a gyártó gondos odafigyeléséről árulkodnak.

Látszik, hogy nagyon odafigyeltek a tervezésnél. Választhatunk az automata leeresztő és a többlyukas szerelésű kivitel közül. A falsík alatti csaptelepek remekül néznek ki, ráadásul helytakarékosnak számítanak, ezért érdemes a falra szerelhető kivitelezésen elgondolkodni. A Kludi Tercio kedvező áron rendelhető meg interneten keresztül, a gepeszcentrum.hu weboldalról.