Kiknek jár a babaváró támogatás?

Előnyös lehetőség

A legtöbb szülő igyekszik megteremteni a gyermekének mindent, amire szüksége van a születésétől egészen a felnőtté válásáig. A gyereknevelés nem könnyű feladat, és a dolgokat csak nehezítheti a rossz anyagi helyzet.

Sajnos hazánkban nemcsak azok döntenek úgy, hogy nem szeretnének gyereket, akiknek nem megfelelő az anyagi háttere. A babaváró támogatás éppen erre próbálja ösztönözni a fiatal házasokat, hogy inkább vállaljanak gyereket, minthogy elutazzanak külföldre szerencsét próbálni.

Minek, amikor itthon is sikerrel lehet járni, hogyha tisztában vagyunk azzal, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre?! A babaváró támogatással kapcsolatban jobb minél többet megtudni, mert így tisztában lehetünk azzal, hogy jogosultak vagyunk-e a hitel felvételére.

De sajnos az is előfordulhat, hogy bizonyos okok miatt nem részesülhetünk a támogatásban. Az ezzel kapcsolatos feltételek megtalálhatóak a jelzalog.com weboldalon. A szerződés megkötése során nem lesz szükség ingatlanfedezetre és teljes mértékben kamatmentesen lehet igényelni a babaváró támogatást.