Kiknek érdemes meglátogatni a sókamrát?

sókamra

Nem árulunk el azzal titkot, ha kijelentjük, senki sem szeret gyengélkedni. A kérdés már csak az, mit teszünk, ha az egyes betegségek tüneteit tapasztaljuk magunkon? Kémiai úton előállított, szintetikus anyagokhoz nyúlunk, esetleg a sókamra formájában kézzel fogható természet erejét hívjuk segítségül?

Szerencsére egyre többen szavaznak bizalmat az utóbbi megoldásnak. Egészen pontosan mit nyerünk, ha úgy döntünk, rendszeres látogatói leszünk a sókamrának? Nemcsak nagymértékben erősítjük az immunrendszerünket, de a teljesítményünket is növelhetjük, ha pedig dohányzunk, a tüdőnket kitisztíthatjuk a lerakódásoktól.

A só hatására a bőrünk és a hajunk is szebbé, élettel telibbé válik. Persze a sókamra területén alkalmazott terápiás eljárásoknak azok látják a leginkább a hasznát, akik valamilyen légzőszervi megbetegedéstől szenvednek, mint például az asztma, az allergia vagy a tüdőgyulladás. Szívesen tudna meg többet? A Tátra Sóbarlang munkatársai bármikor bárkinek szívesen a rendelkezésére állnak.