Kiegészítő szolgáltatások vállalatoknak

Adatmentés
Adatmentés

A vállalatok gyakran alkalmaznak tárhelyeket, amelyek minden fontos adat tárolását lehetővé teszik. A szerverek kisebb és nagyobb kapacitással érhetőek el, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. A szerverek kibérlése népszerű megoldás a vállalatok életében, hiszen így alacsonyabb költségeken válnak alkalmazhatóvá az eszközök. A szerverek alapszolgáltatásának igénylése mellett, lehetőség van kiegészítő ajánlatok alkalmazására is.

Az adatmentés praktikus szolgáltatás, aminek a keretében a vállalatok biztonságban tudhatják az adataikat. A szolgáltatás keretén belül a szervereken tárolt adatokról másolat készül, amelyek egy központi szerverre kerülnek.

A másolt adatok kizárólag az ügyfelek számára válnak elérhetővé, harmadik kéz kezébe nem kerülhetnek. Az adatmentés szolgáltatásának igénylésével nem jelent majd problémát az áramszünet és egy hirtelen leállás sem. A szolgáltatás minden vállalat számára megfelelő megoldást kínál, amit érdemes alkalmazni. Az adatmentés további tájékoztatóival az oldalon találkozhatnak az ügyfelek, amelyek minden fontos információt tartalmaznak.