Jobban megéri a fénymásoló bérlés, mint a vásárlás

A fénymásoló bérlés kifizetődő megoldás

Egy iroda működtetéséhez számos technikai eszközre szükség van. Ezek általában elég tekintélyes összegbe kerülnek. Sajnos olykor az is megtörténhet, hogy a vásárlás után kiderül, nem éppen a legmegfelelőbb készülék lett megvásárolva.

Például fénymásolók esetében is hatalmas a választék, ezért sokszor kifizetődőbb megoldásnak bizonyul a fénymásoló bérlés, hiszen így hatalmas kiadástól lehet megszabadulni. Az Office Store Bt. azon cégek egyike, ahol igényelhetőek irodai gépek meghatározott időintervallumra. A 15 év alatt, amióta működik az Office Store, sikerült olyan bérbeadási feltételeket kidolgozni, amelyek megfelelnek mind a két félnek. Alap, hogy csak olyan eszközökkel foglalkoznak, amelyek tökéletes műszaki állapotúak, szervizelve és tisztítva vannak.

Attól függően, hogy az ügyfél mire szeretné használni őket, bérelhetőek csúcsminőségű Canon gépek, illetve olcsóbb, külföldről behozott és felújított fénymásolók. Érdemes tehát elgondolkodni a fénymásoló bérlés lehetőségén, hiszen így elég nagy összeget meg lehet takarítani.