Ismerje meg a fogpótlás lehetőségeit!

fogpótlás

A 21. század sokféle új technológiát hozott az emberek életébe és az idő haladásával egyre több innováció jelenik meg. Ha a fogpótlás iránt érdeklődik, akkor ne feledje, hogy a dentalcenterkelemen.hu internetes felületet üzemeltető vállalat kiemelkedik a többi közül, az IHDE implantátumnak köszönhetően!

Ez a nagyszerű megoldás, olyan gyorsan juttat mindenkit szebb mosolyhoz, hogy az már szinte elképesztő. Ez a fajta fogpótlás 3 nap alatt elkészülhet, ugyanakkor, aki valamiért mégis a hagyományosat választja, annak rendelkezésére áll a fémkerámia, fémmentes porcelán híd és korona vagy a részlegesen kivehető, illetve a teljesen kivehető típus. Mindegy, hogy melyik nyeri el a tetszését, igazából bármelyiket kérheti, viszont még mielőtt bármibe belefogna, konzultálnia kell a szakorvossal.

Az esztétikai fogpótlás esetében híd készíthető, így csak az adott terület kerül kitöltésre. A kivehető verziók lehetnek egyszerűbbek vagy esztétikusabbak. Aki fogorvoshoz készül, az semmiképpen ne spóroljon, hanem válassza a legjobbat, mert az biztosan nem fog csalódást okozni később!