IPL, a fájdalommentes szőrtelenítésért

Fájdalommentes szőrtelenítés
Fájdalommentes szőrtelenítés

A fény felhasználását napjainkban nem csupán a világítástechnikában, fényképészetben alkalmazzák, hanem a szépészeti eljárások során is. Szinte fájdalommentes szőrtelenítés a KozmetikaStúdiónál! Próbálja ki! Hiszen ezen lehetőség által végképp búcsút inthet olyan, nem kevés kellemetlenséggel járó szőrtelenítési módszereknek, mint a gyantázás.

Eme művelet sem teljesen fájdalommentes, azonban azon szisztémák közé lehet sorolni, amelyek jelentősen minimalizálják a kezelés alatti megpróbáltatásokat. Szinte fájdalommentes szőrtelenítés a KozmetikaStúdiónál! Próbálja ki!

Természetesen ezen metódus is megkövetel néhány elvárásnak való megfelelést, példaképpen: legyen a kuncsaft 18. életévét betöltött egyén, nyílt sebekkel és egyéb sérülésekkel nem ajánlott a művelet végrehajtása, frissen napégetett testen sem javasolt alkalmazni, továbbá olyan gyógyszerkészítményeket szedő személyek esetében sem léptethető életbe, amelyek fényérzékenységet okoznak. Szinte fájdalommentes szőrtelenítés a KozmetikaStúdiónál! Próbálja ki!