A Huawei P10 telefon elsöprő ereje

Huawei P10

Minden cégnek megvan a maga üdvöskéje. Nemrégiben a kínai gyártónak a Huawei P10 telefon jelentette a csúcsot, azóta viszont már jelen van a Mate 10, ami felveszi a versenyt bármelyik gyártó okostelefonjával.

Viszont, aki szeretne egy kicsit gazdaságosabb megoldást választani, annak érdemes beszereznie a Huawei P10 valamelyik változatát, mivel több színben is megjelent és még mindig kiváló készüléknek számít. Nem csoda, hiszen a P9 már önmagában egy remek modell volt.

Ennek a továbbfejlesztésével született meg a Huawei P10 telefon. A dupla Leica kamera most is helyett kapott a készülékben és nagyon erős hardverrel lett ellátva. Ez az erő általában az akkumulátor kárára szokott menni, mert ilyenkor hamar lemerül.

Most azonban más a helyzet, mert a fejlesztők erre is gondoltak, ezért egy olyan akkut kapott a telefon, amelyiknek lenyűgöző a kapacitása, ezért nem merül le olyan gyorsan. A Huawei P10 telefon kiváló választás, amit senki nem fog megbánni, főleg, hogy manapság már az ára is kedvezőbb lett a mobilcorner.hu weboldalon.