Hőszigetelő polár pulóver

polár pulóver
polár pulóver
Polár pulóver

Alkalmas viselet lehet a hidegebb idők beköszöntésével vagy az olyan munkaterületen, ahol alacsonyabb hőmérsékleten kell dolgozni. A polár pulóver megfelelő kiegészítője minden egyen-öltözéknek, de a reggeli szaladás és a kirándulások alkalmával is kényelmes választás lehet, a puha textúrájának köszönhetően.

A nők és a férfiak körében egyaránt kedvelt ruhadarab. Az S-3XL között minden méretben és széles színválasztékban elérhető. Minőségi anyagának jóvoltából, gépi hímzésre kiválóan alkalmas, így a polár pulóver a vállalatok egységes arculatának megteremtésében fontos szerepet tölt be. Minden munkáltatónak fontos a cége népszerűsítése, amit a jól megválasztott egyenruha nagymértékben befolyásol, erre pedig kiváló választásnak bizonyul és az alkalmazottak is szívesen hordják a mindennapi munkavégzés közben.

Bármilyen matrica vagy logó egyszerűen vagy tépőzár által könnyen ráilleszthető. Cipzáras vagy az egyszerű felöltős, kenguruzsebbel ellátott változatban is megtalálható a ma már kedvenc szabadidős öltözetként is viselt polár pulóver.